Chesterfield zetels


Wil je graag een Chesterfield zetel? Deze zetel is één van de meest bekende zetels wereldwijd. Dit komt door de klassieke uitstraling en capitonnage. Bij UrbanSofa bieden we de Chesterfield zetel aan in diverse afmetingen en kleuren. Zo vind je altijd een Chesterfield zetel die bij past bij jouw interieur. Een voorbeeld is de Calmont hoekzetel. Comfort en uitstraling smelten samen en geven het de twee belangrijkste eigenschappen waarover een zetel dient te beschikken. Je herkent de Chesterfieldlook aan het patroon met knopen. Haal dit tijdloze design naar je woonkamer dankzij een chesterfield salon van UrbanSofa.

Chesterfield hoekzetel

In de collectie van UrbanSofa vind je een Chesterfield zetel in elk model naar wens. Hij is er niet alleen als  2- en 3-zits zetel, maar ook als hoekzetel.  Ideaal voor een grote woonkamer of ruimte. Een chesterfield salon is namelijk niet alleen geschikt voor de huiskamer, we zien ze steeds meer terug in kantoren of conceptstores. Het geeft een geheel eigen touch aan een ruimte en maakt hem uniek. Bij elke Chesterfield hoekzetel bieden we je de keuze uit diverse materiaalsoorten.

Bekijk onze verkooppunten

Meer over een Chesterfield zetel

Chesterfield is een meubelstijl die de woonwereld al vele jaren geleden heeft veroverd. Al in de 18e eeuw is deze zetel ontworpen. De Chesterfield zetel is makkelijk te combineren met andere stijlen. Heb je al een idee waar jij je Chesterfield zetel plaatst? En in wat voor soort opstelling? Bekijk onze inspiratie pagina voor ideeën voor jouw chesterfield salon.

Woonstijlen

De Chesterfield look is erg populair. Niet alleen in de klassieke wooninrichting, maar deze zetel komt in vrijwel ieder interieur goed tot zijn recht. Industrieel, modern en landelijk, alles is met een Chesterfield zetel te combineren. Ideaal toch? De klassieke woonstijl staat bekend om de donkere kleuren, het gebruik van leer, hout en stoffen als fluweel. De meest stoere woonstijl is industrieel. Bijvoorbeeld een gietvloer, veel metaal, grijstinten met gekleurde accenten, grote industriële lampen, lockerkasten en robuuste houten tafels. Dit geeft een gaaf effect. Een landelijk interieur herken je aan de natuurlijke kleuren en materialen, maar ook het gebruik van hout is aanwezig. Een stijlvolle Chesterfield zetel komt ook perfect tot zijn recht in een gemixt wooninterieur. Combineer je Chesterfield zetel met een van onze tapijten. Genoeg opties dus. Weet je al wat jij doet met je chesterfield salon?

Duurzaam ondernemen

Al meer dan vijf jaar produceren we bij UrbanSofa duurzame zitmeubelen voor een eerlijke prijs. Hoge kosten vermijden we door dure tussenschakels uit het productieproces te halen. Dit betekent dus lagere kosten voor jou! Iets wat wij ook belangrijk vinden is het klant contact in combinatie met duurzaam ondernemen. De fabriek waar onze zitmeubelen, zoals jouw Chesterfield sofa of loungezetel, geproduceerd worden staat daarom gewoon in Europa. Onze rechtstreekse levering maakt op- en overslag overbodig en onze vrachtwagens hebben de schoonste motoren. Fijn toch?

De beste prijs en service

Wij verzekeren je dat je bij ons nooit te veel hoeft te betalen voor jouw Chesterfield zetel. Onze collectie bestaat uit hoogwaardige meubelen van topkwaliteit. Alle meubels beschikken over het UrbanSofa merklabel. Hierdoor ben je verzekerd van echt vakmanschap. Wist je dat iedere UrbanSofa volledig naar wens te personaliseren is? Je hebt de keus uit eindeloze opties om een zetel geheel naar eigen smaak samen te stellen. Zo kun je kiezen uit meer dan 130 stoffen en soorten leder.  Wil je graag eerst jouw zetel testen? Dat kan! Kom snel langs bij een van onze verkooppunten en we helpen je verder.

Chesterfield zetel kopen

Naast het feit dat een Chesterfield zetel comfortabel dient te zitten en liggen, fungeert het ook als ware eyecatcher in je woonkamer. Heb je een exemplaar gevonden dat aan je wensen voldoet? Klik op de afbeelding voor meer productinformatie of neem een kijkje bij een van onze verkooppunten. Wij staan voor de kwaliteit van onze meubels. Naast de garantie van je verkooppunt, krijgt je ook nog eens 3 jaar fabrieksgarantie op de aankoop. Heb je een vraag over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en denken altijd met je mee, want wij vinden klant contact erg belangrijk.